888sport support

888sport contact Teknisk bistand hos 888sport. Teknisk bistand hos 888sport er tilgængelig for brugere af 8 førende sprog, dvs. de hyppigst registrerede kunder med hensyn til deres nationalitet. Det er altid bedst at sende forespørgsler på engelsk, da dette sikrer et relativt hurtigt svar fra det tekniske personale.

Ud over engelsk er 888sport support også tilgængelig på spansk, svensk, dansk, rumænsk og italiensk.

Desværre kan det tage ret lang tid til at behandle hvert spørgsmål i dette firma, så man bør være tålmodig, når man sender en forespørgsel. Selvfølgelig får man svaret senest om 24 timer – det er jo en af de mest pålidelige bookmakere online.

Alle former for forslag, klager eller henvendelser, der rapporteres til 888sport teknisk support, skal helst indsendes via en skabelon, der er udarbejdet til dette formål. Når man bruger ansøgningsskemaet kan man straks vælge emnet for ansøgningen og typen af problem og også få bekræftelse på online forsendelse. Kunden kan naturligvis også sende en selvstændig meddelelse på den traditionelle måde, det vil sige via en e-mail til supporten. For dem, der foretrækker en mere direkte kontaktform, er telefonnumre (hovedsagelig 0 800) tilgængelige fra 9:00 til 22:00 i England, Canada, Irland og Indien.

888sport support
5 (100%) 2 votes