888sport bonusser

888sport bonus Freebets og andre bonusser fra 888sport til tipsters. 888sport kampagner er tilgængelige for spillere fra stort set hele verden. Tilbuddet af denne særlige bookmaker er interessant, fordi den har meget interessante odds for Premier League kampe og andre spil med deltagelse af britiske fodboldklubber.


Bonusforslag til spillere

I bookmaker-verdenen dominerer to slags bonusser – en velkomstbonus i form af en gratis freebet eller i form af multiplikation af den første indbetaling foretaget af den nye bruger. På 888sport er tokens til freebet særligt stærkt forfremmet. Freebet er muligheden for at oddse en gratis kupon på reglerne fastsat af bookmakeren. I tilfælde af tab taber spilleren ikke sine egne penge. Hvis man vinder en sådan freebet, trækker bookmakeren sin egen indsats og udbetaler spilleren resten.

888sport – startbonus på op til 1000 kr »


Freebets tilbydes løbende af 888sport, og du kan næsten altid bruge denne bonus. Som de vigtigste betingelser for deltagelse i denne kampagne angiver operatøren på sit websted:

• man skal være en ny bruger
• man skal lave det første væddemål for rigtige penge for mindst 10 dollars/euro/pund
• alle valgte typer angivet på kuponen skal have en sats på 2,0 eller højere
• tokens til en freebet på 10 dollars/euro/pund er tildelt brugeren efter afviklingen af kvalificerende væddemål for rigtige penge
• token til en freebet skal bruges inden for 30 dage – efter denne periode udløber det

888sport bonusser
5 (100%) 2 votes